گل‌ها و گیاهان آپارتمانی موجب زیبا و باصفا شدن محیط زندگی‌مان می‌شوند. اما گیاهان نیز موجودات زنده‌ای هستند که به مراقبت نیاز دارند. برای اینکه گیاهان شاداب و سرسبزی داشته باشیم، باید اصول نگهداری از آن‌ها از جمله سمپاشی گیاهان را به خوبی بلد باشیم. شناخت گیاه و حساسیت‌ها، دشمنان و عوامل بیماری‌زا کمک زیادی به ما می‌کند تا بتوانیم به نحو احسن از گیاهان نگهداری کنیم.

هر گیاهی در معرض حملات آفاتی است که می‌تواند موجب از بین رفتن آن گیاه شود. برای مبارزه با هر آفتی، ابتدا باید آن را به خوبی بشناسیم تا بتوانیم عامل از بین بردن آن را به درستی انتخاب کنیم. شناخت آفات گیاهی و شیوه سمپاشی گیاهان آپارتمانی می‌تواند در نگهداری مناسب از آن‌ها به ما کمک به سزایی بکند.

آفات موجوداتی هستند که با تغذیه از گیاهان رشد می‌کنند و موجب آسیب و از بین رفتن گیاه می‌شوند. کنه، شته، شپشک، حون و قارچ گیاهان آپارتمانی از جمله این آفات هستند.

سمپاشی گیاهان آپارتمانی

برای از بین بردن انواع آفات گیاهان آپارتمانی، انواع و اقسام سم‌های مختلفی وجود دارد. به طور کلی می‌توان سمپاش‌ها را به دو دسته سم شیمیایی و سم خانگی تقسیم کرد. سم‌های شیمیایی در انواع مختلف محلول یا پودر موجود است. برگی را که دچار آسیب شده است را از گیاه قطع کنید و آن را به یک گلفروشی‌ها یا متخصص گیاهان نشان دهید تا سم و آفت‌کش مناسبی به شما معرفی کند.

سم را خریداری کنید و بر اساس دستورالعمل نوشته شده روی بسته‌بندی آن، عمل کنید. با این حال اگر آسیب‌های وارده به گیاه‌تان چندان شدید نیست و وضعیت بحرانی ندارد، می‌توانید با استفاده از سم خانگی خودتان درمان را شروع کنید. پیش از استفاده از هرگونه سم و آفت‌کشی لازم است نکات ایمنی را رعایت کنید.

رعایت موارد ایمنی هنگام سمپاشی گیاهان آپارتمانی

گیاه را به بیرون از خانه، درون بالکن یا حیاط یا هر جای دیگری که هوای آزاد در جریان باشد ببرید. مراقب باشید که در نزدیکی محل سمپاشی، مواد غذایی یا لوازم آشپزخانه نباشد. لباس بلندی بپوشید و بینی و دهان خود را با ماسک بپوشانید. دستکش به دست کنید و به چشمان‌تان عینک ایمنی بزنید.

کودکان و افراد بیمار و حساس را از محل سمپاشی دور کنید. هر نوع سمی اعم از شیمیایی یا سم خانگی را ابتدا روی ناحیه کوچکی از گیاه تست کنید. در صورت نبود هیچ گونه مشکل یا حساسیتی از جانب گیاه، سمپاشی گیاهان را روی کل گیاه انجام دهید.

گیاه سمپاشی شده را برای ساعاتی در همان محل نگه دارید و اجازه دهید تا کاملا خشک شود، سپس داخل منزل بیاورید. باقی مانده سم را در محیط زیست رها نکنید. ظرف حاوی آفت‌کش را به خوبی شسته و در آفتاب خشک کنید. تمامی لباس‌ها و دستان خود را نیز با دقت بشوئید.

منبع

چگونه گیاهان آپارتمانی را گردگیری کنیم؟

10 گیاه خانگی که برکت و خوشبختی برای صاحب خود به ارمغان می آورند.

اهمیت استفاده از سم‏ ها و حشره‏ کش ‏ها

گیاهان ,گیاه ,سم ,سمپاشی ,آپارتمانی ,آفات ,را به ,گیاهان آپارتمانی ,سمپاشی گیاهان ,از بین ,آن را ,سمپاشی گیاهان آپارتمانی

مشخصات

تبلیغات

آخرین ارسال ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

emenguard هوالرزاق * حمل بار *09187639536 * فراهانی هوم کالا دانلود کتاب های دانشگاهی pdf سرگالش هیتر سه فاز ، جت هیتر برقی سه فاز ، هیتر گلخانه ، هیتر مرغداری ، هیتر گارگاهی دعا یاسین اوراق بهادار در مقام طلب ☆☆ ماه رمان بهترین سایت دانلود رمان☆☆